Pilav
1 pile,
200 g pirinca,
mast,
1 glavica crnog luka,
biber,
so.
Priprema:
Ocisceno pile staviti u lonac i naliti 1 l vode, posoliti i obariti.
Na masti isprziti iseckan crni luk, dodati pirinac i prziti dok pirinac ne dobije staklast izgled.
Pirinac naliti vodom u kojoj se kuvalo pile, pobiberiti, posoliti. Preko pirinca staviti komade piletine pa staviti u toplu rernu da se krcka.
Prijatno!
1 pile,
200 g pirinca,
mast,
1 glavica crnog luka,
biber,
so.
Priprema:
Ocisceno pile staviti u lonac i naliti 1 l vode, posoliti i obariti.
Na masti isprziti iseckan crni luk, dodati pirinac i prziti dok pirinac ne dobije staklast izgled.
Pirinac naliti vodom u kojoj se kuvalo pile, pobiberiti, posoliti. Preko pirinca staviti komade piletine pa staviti u toplu rernu da se krcka.
Prijatno!